VRAGEN ZELFSTANDIGE MOEDERS:

HOE KRIJG IK DE 105 DIENSTENCHEQUES WAAROP IK RECHT HEB IN HET KADER VAN MOEDERSCHAPSHULP?

Dien een aanvraag in bij uw sociale verzekeringskas. Het is uw kas die de bestelling bij Sodexo plaatst. Een geboorte geeft u recht op 105 Moederschaphulp dienstencheques (de geboorte van een tweeling wordt als één geboorte aanzien).

WANNEER KRIJG IK DE DIENSTENCHEQUES, DIE MIJN SOCIALE VERZEKERINGSKAS VOOR MIJ BESTELD HEEFT ?

Wanneer het papieren dienstencheques zijn, geeft Sodexo uw dienstencheques af bij het postkantoor binnen de 3 werkdagen na ontvangst van de betaling van uw sociale verzekeringskas. U krijgt ze als een gewone zending op het leveringsadres dat op uw inschrijvingsaanvraag vermeld werd.

De elektronische dienstencheques staan meteen na ontvangst van de betaling door uw sociale verzekeringskas ter uwer beschikking.