Strijkdienst

Home For You Strijkdienst

Onze strijkdienst is de oplossing voor wie geen tijd heeft om de was zelf te strijken, of van dat vervelende strijkwerk wil verlost zijn.

Breng uw wasmand gerust naar onze strijkcentrale te Knesselare. In de strijkcentrale van Home For You wordt uw ongestreken was met veel zorg gestreken door onze professionele strijksters. We doen dat perfect en zo snel mogelijk. Het maakt niet uit of het nu om enkele kledingstukken gaat, een volle wasmand of huishoudelijk linnen.

Strijkijzer

Betalen met dienstencheques

U betaalt met papieren dienstencheques of elektronische dienstencheques van 9€. Bovendien geniet u met dienstencheques van een belastingvoordeel van 1,80€ per cheque. Wij werken niet met een puntensysteem en werken op basis van reeële gepresteerde minuten. Per gepresteerd uur wordt een onkostenvergoeding van 3€ aangerekend die in het kantoor via Payconiq of cash kan worden betaald bij afhaling van de strijk.

Voordelige en perfecte strijkdienst

  • Breng uw wasmand naar onze strijkcentrale
  • Kapstokken en stijfsel mag u meeleveren. Er is ook een mogelijkheid om een bus stijfsel aan te kopen in ons kantoor voor 3 euro.
  • We strijken uw wasgoed met veel zorg.
  • U ontvangt een telefoontje als uw strijk klaar is met de vermelding hoeveel cheques u dient te betalen.
  • Betalen doet u met dienstencheques van 9 € per gepresteerd strijkuur. Wij aanvaarden zowel papieren als elektronische dienstencheques.
  • Als u bv aan 100 minuten strijktijd zit, dient u 2 cheques te betalen en heeft u een tegoed van 20 minuten voor de volgende keer.

Onze strijkdienst kunt u geheel vrijblijvend gebruiken. Dit houdt in dat u niet gebonden bent door een contract en de strijk brengt hoe vaak en wanneer u dat zelf wilt.

Contacteer ons gerust vrijblijvend voor meer informatie hieromtrent.

Op onderstaande kaart vind je
onze strijkdiensten terug

 

 

Geen zin of tijd
om te strijken?

strijkdienst-vrouw-optimized