U dient zich in te schrijven bij Sodexo om dienstencheques te bestellen.

Via document:

U kunt zich inschrijven via onderstaande link:

http://mkt.sodexobenefits.be/TS/Docs/vl/2002_Formulaire_Inscription_nl_V.pdf

U print dit document af en stuur het op naar volgend adres:                            Dienstencheques Vlaanderen, BP 76, 1180 Ukkel.

U kunt ook het document inscannen en via email versturen naar volgend e-mailadres: dienstencheques-vlaanderen.svc.be@sodexo.com

Via internet:

U kunt zich online inschrijven. Deze manier werkt het snelst en is 24 op 24 & 7 op 7 beschikbaar. Hiervoor verwijzen wij u graag door naar de volgende link:

https://extranet.dienstencheques-vlaanderen.be/Public/Users/Registration/Form

Bij uw inschrijving kunt u kiezen of u met papieren of met elektronische dienstencheques wenst te werken.  Meer uitleg hierover kunt u onder de pagina dienstencheques terug vinden.

Bestel ofwel papieren ofwel elektronische dienstencheques.
Als u niet tevreden bent met het gekozen profiel kan u het nog altijd veranderen op de beveiligde website van Sodexo. Het nieuwe profiel zal dan in voege treden wanneer u opnieuw een bestelling voor dienstencheques plaatst. Sodexo bevestigt u in elk geval uw inschrijving. Bij deze bevestiging krijgt u uw gebruikersnummer evenals uw toegangscode tot Sodexo hun beveiligde website.

Beide types dienstencheques zijn onderworpen aan dezelfde regels, zijn bruikbaar voor dezelfde activiteiten en hebben exact dezelfde waarde.

Zodra u uw gebruikersnummer ontvangt, kan u dienstencheques bestellen.

Een goede raad: bestel uw dienstencheques wanneer u zeker bent dat u beroep kan doen op een huishoudhulp. Houd voor de berekening van het aantal dienstencheques en de frequentie van uw bestellingen ook rekening met het feit dat ze 8 maanden geldig zijn.

Maak 9,00 € per dienstencheque over op het rekeningnummer BE41 0017 7246 2610
De minimale bestelling bedraagt 10 dienstencheques (u bent er niet aan gehouden met veelvouden van 10 te bestellen ; het kunnen er eveneens 12, 15 of 23 zijn ….).
Geef uitsluitend uw gebruikersnummer op in het vak “gestructureerde mededeling” van uw overschrijving.

De algemene regel stelt de aankooplimiet voor dienstencheques op 500 per kalenderjaar. Voor bepaalde categorieën personen werd deze limiet opgetrokken tot 2.000 dienstencheques per kalenderjaar.

Let op: uw betaling wordt geweigerd en het bedrag zal automatisch teruggestort worden als:

Uw betaling staat 2 tot 4 werkdagen later op de bankrekening van Sodexo.

Meld Sodexo meteen als er een wijziging is in uw adres. U kan zelf uw persoonsgegevens aanpassen op uw persoonlijke pagina op de website van Sodexo.

Wenst u regelmatig een vaste hoeveelheid dienstencheques te ontvangen (bij voorbeeld 20 dienstencheques elke maand), dan raden wij u aan een doorlopende opdracht te geven aan uw bank. Het zal u het leven makkelijker maken en het voorkomt dat u zonder cheques valt. Verlies echter de geldigheidsduur van uw dienstencheques niet uit het oog: u kan uw dienstencheques uitsluitend tijdens hun geldigheidsduur gebruiken, omruilen of om hun terugbetaling vragen. Deze datum staat op uw papieren dienstencheques gedrukt en u kunt hem in uw elektronische portefeuille vinden onder de titel “Mijn elektronische portefeuille”.

Posted in: Electronische dienstencheques